Матч Україна-Литва. Ukraine - Lietuva Tournament

З 24 по 27 квітня в Одесі відбулась важлива шахова подія - товариський шаховий дитячо-юнацький матч Україна-Литва 2016 р.

Перший матч відбувся приблизно рік тому - наш сайт про це розповідав (http://peshka.edu.kh.ua/news/id/666).

У цьому році матч був присвячений 25-й річниці дипломатичних відносин між Україною та Литвою. Змагання пройшло в трьох видах - класичні шахи, швидкі шахи і бліц. У вільний від гри час учасники знайомилися з Одесою.

Турнір пройшов завдяки підтримці Міністерства спорту, спонсорів, в тому числі і одеських, а також завдяки федерації шахістів України та Литви.

У турнірі взяли участь найсильніші шахісти в своїх вікових категоріях: до 18, до 16, до 14 і до 10 років.

На матчі був присутній повноважний міністр посольства Литви в Україні Гвідіс Керушаускас, заступник Міністра молоді та спорту України з питань Європейської інтеграції - Мовчан Микола Петрович, депутат облради Олександр Леонідович Барський, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Одеської області - В'ячеслав Олександрович Березуцький, а також президент і віце-президент Шахової федерації України Капустін Віктор Володимирович і Юрій Павлович Гнип.

Одесса. Шахматный турнир между Украиной и Литвой.

У складі команди України була і юна харків'янка (2004 р.н.), кандидат в майстри спорту України Юлія Олексієнко. Її тато Андрій Вікторович поділився з нашим сайтом зробленими ним фотографіями з місця події.

/Files/images/DSC_A101.JPG /Files/images/DSC_A102.JPG /Files/images/DSC_AA12.JPG
/Files/images/DSC_AA75.JPG /Files/images/DSC_AA77.JPG /Files/images/DSC_AA81.JPG
/Files/images/DSC_AA84.JPG /Files/images/DSC_AA94.JPG /Files/images/DSC_AA95.JPG
/Files/images/DSC_A122.JPG /Files/images/DSC_A124.JPG /Files/images/DSC_A125.JPG
/Files/images/DSC_A150.JPG /Files/images/DSC_A154.JPG /Files/images/DSC_A169.JPG

Ось думка Андрія Вікторовича про минуле змагання: "Величезне спасибі організаторам матчу за відмінне проведення турніру. Дружня доброзичлива атмосфера, маса незабутніх вражень ... "

Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.